Workshops in Bedrijf

Een training van één dag over de Basis Denksystemen, waarin het accent ligt op het verstevigen en verbeteren van de eigen talenten in werk en communicatie. Bent u visueel ingesteld (een beelddenker)? En wilt u uw talenten leren benutten met effectieve werk- en denktechnieken? Dan is deze workshop voor u.

Een bewezen succesvolle aanpak van theorie, inzichttoetsen en effectieve praktijkoefeningen geeft u inzicht in het eigen denksysteem en dat van de ander. Deze (vaak onbewuste) denkvoorkeur bepaalt hoe je zaken aanpakt en hoe je communiceert met jezelf en de ander. Bewustwording is het uitgangspunt voor effectieve samenwerking en een verhoging van de intrinsieke motivatie.

Door het aanleren van speciale technieken die aansluiten bij beide denksystemen, verbetert de communicatie en bent u zich bewust van uw valkuilen en talenten. Ervaring leert dat er meer rendement en effectiviteit ontstaat in zowel de werk- als privé situatie. Deze dag heeft een sterk en direct effect op de kwaliteit en het rendement van de eigen talenten en intrinsieke motivatie.

De training moet gezien worden als FUNDERING van alle andere mogelijke training- en cursusmogelijkheden die er bestaan. Oefeningen, methodes en werktechnieken zullen pas ‘aanslaan’ als iemand zich bewust is van zijn eigen denksysteem en de bijbehorende talenten kan benutten.

De training sluit aan bij elke beginsituatie en is los te volgen. De inhoud en uitwerking van de training zijn zo specifiek en basaal, dat deze naadloos aansluiten bij eventuele andere (reeds lopende) trainingstrajecten en/of opleidingen. Er wordt gewerkt met kleine groepen, zodat u alle aandacht krijgt en er volop gelegenheid is voor uw situatie.

Na afloop van de training heeft u:

  • inzicht gekregen in het eigen denksysteem
  • inzicht verworven in de verschillende uitwerkingen/eigenschappen van uw manier van denken
  • leren werken met speciale, wetenschappelijk bewezen leer
  • en werktechnieken
  • beter grip op de inhoudelijke kern van teksten (zoals notulen, artikelen,     vergaderstukken etc.)
  • leren werken met `conceptmapping`(gestructureerde Mindmap)
  • inzicht gekregen in de toepasbaarheid van deze technieken (speechen, notuleren,     brainstormen etc.)
  • geleerd effectief te communiceren op basis van uw eigen denksysteem

Duur van de training:  6 uur

Aantal deelnemers – 1 tot 6  personen

Prijs – € 450, –  incl. cursusmap

Werkmateriaal – benodigd materiaal incl. USB stick met boek Beelddenken in Bedrijf

beelddenken-in-bedrijf-logo