Nieuws

   WP_20140716_007 ikkanhetactueel

6 januari 2016

We kunnen terugkijken op een zeer leerbaar 2015. Ik hoop dat ik in 2016 voor veel leerlingen iets kan betekenen. Daar doe je het als juf toch voor.

16 juli 2015

Alle leerlingen en hun ouders wens ik een fijne vakantie toe. Bij de start van het nieuwe schooljaar is er geen vestiging meer in Beneden Leeuwen.

Daarvoor in de plaats heb ik een plekje gezocht in de oude Honig fabrieken te Nijmegen.

19 mei 2014

Na een even een privé-weekje ga ik weer een drukke week tegemoet. Bijscholing en actueel blijven heeft daarin een belangrijke rol. Het BHV certificaat moet vernieuwd worden. We gaan deze week weer aan het werk met de mindset training en tot slot …..Yes kan ik vrijdag mijn certificaat MISSION POSSIBLE in ontvangst gaan nemen. Dat noem ik een feestelijke afsluiting van deze week.

1 mei 2014

roodborstje Zo al la  beelddenker…. als een vierjarig meisje zegt: “Mam er zit een rookworstje in de tuin”.

 

30 april 2014

Wat is het genieten als je hoort dan een kind gelukkig is en dat hij het gevoel heeft dat hij de dingen langzaam maar zeker weer in de vingers krijgt. Het zien van de blije gezichten van moeder en zoon …daar doe je het toch voor. 

simley multi 

25 april 2014

Vandaag gestart met sporten. Daarna een paar uurtjes geïnvesteerd in het bijwerken van de site. Uiteindelijk heeft het nog lang geduurd ….op de een of andere manier heb ik de site in een sub-pagina gezet. Soms denk ik wel eens…schoenmaker blijf bij je leest. Nu naar buiten en genieten van het moois wat de natuur te bieden heeft. Heerlijk warme zon en een bloemenpracht om stil van te worden.

24 april 2014

Wel, hier de nieuwe site,……………….Niet leuk dat het nodig was om een nieuwe website te bouwen. Eerlijk gezegd was het knap balen. Aan de andere kant vond ik het een uitdaging om dit weer zelf op te pakken. Ik ben blij met het resultaat. Er zullen de komende weken nog wat aanpassingen plaats vinden. Maar dat zal meer achter de schermen gebeuren.

23 april 2014

Bericht gehad dat ik mijn certificaat Mission Possible nu ook gehaald heb.  23 mei 2014 certificeringsdag bij BrandNewWay in Haarlem. Ik verheug me erop.

WP_20140424_022 (2)